Napszemüvegek

Védd a szemedet

Azt akarod, hogy tiszta legyen látásod, hogy tisztán lásd a labdát, a pályát, az ösvényt vagy az ellenfelet... meg kell szabadulnod a vakító fénytől. Sport napszemüvegeink kiküszöbölik, javítják a tisztaságot és 100%-os UV-védelmet nyújtanak a káros UVA/B/C sugaraktól. És ez mind azért, hogy jobba teljesíts. Minden egyes sportolónak... futáshoz, golfhoz, kerékpározáshoz, vagy csak úgy, szabadidős viseletre.

Performance

A sportszemüvegek legmagasabb mércéje, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a sportolók speciális igényeinek az edzések és a versenyek során. Ezeket a modelleket tartalmazza - HALFTIME, GAMEDAY, DOMINATE, CLUTCH, PLAYMAKER, FORCE 2, BLITZING, GAMETIME, INTENSITY, UNDENIABLE.

Performance
Univerzális

Univerzális

Szemüvegek, amelyek mindig és mindenhol szolgálnak, az edzéstől a játékig és a szabadidőig. A következő modelleket tartalmazza- PHENOM, RAID, HUSTLE, INFINITY, BREATHE, RELIANCE, CIRCUIT, INSTINCT, PURSUIT, IMPULSE.

Kültér

Úgy tervezték, hogy a pályán és a szabadban egyaránt teljesítsen. A következő modelleket tartalmazza - RECON, BATTLE.

Kültér
Gyerekek

Gyerekek

A teljesítményre összpontosítva - a felnőtt modelljeinkben használt technológia alkalmas a fiatalok számára is. A következő modelleket tartalmazza - PLAYMAKER JR, GAMETIME JR, HUSTLE JR.

GOLF ÉS BASEBALL

Fokozza a mélységérzékelést, és a legtisztább látómezőt biztosítja a maximális képfelbontás mellett

GOLF ÉS BASEBALL

Technológiák

UA TUNED
UA TUNED

UA TUNED

Az UA Tuned™ teljesítménylencséket tudományosan tervezték a maximális látáspontosság érdekében sportolás közben. Minden UA Tuned™ lencse szűri a fényt, hogy a különböző sportkörnyezetekben élesebb színelválasztást, jobb vizuális részletességet és nagyobb kontrasztot biztosítson.

100% VÉDELEM: A vakító napsugarak ellen.

MÉLYSÉGÉRZÉKELÉS: Fokozza a mélységérzékelést, és a legtisztább látómezőt biztosítja a maximális képfelbontás mellett.

ÉLES LÁTÁS: A megfelelő kompromisszum a nagyobb kontrasztok és az élénk színek eléréséhez.

Z87+ ANSI RATED
Z87+ ANSI RATED

Z87+ ANSI RATED

A Z87.1 jelölésű UA szemüvegek az ANSI/ISEA WZ87.1-2015 biztonsági követelményeinek megfelelő magas szintű ütésvédelmet nyújtanak. Megfelel az OSHA minden szemvédelemre vonatkozó követelményének.

VÍZ- ÉS FOLT ELLENI VÉDELEM
VÍZ- ÉS FOLT ELLENI VÉDELEM

VÍZ- ÉS FOLT ELLENI VÉDELEM

Minden Performance Sunglass és Tuned™ lencse hidro-oleofób bevonattal van ellátva a lencsék elülső és hátsó oldalán. Ez a réteg taszítja a vizet, a port, az olajat és a szennyeződéseket a lencsékről, így azok tovább maradnak tiszták, és optimális vizuális eredményt nyújtanak.

TÜKRÖS NAPSZEMÜVEGLENCSÉK
TÜKRÖS NAPSZEMÜVEGLENCSÉK

TÜKRÖS NAPSZEMÜVEGLENCSÉK

A tükrös bevonatok kombinációjával készült többrétegű tükrös lencsék kiváló minőséget, teljesítményt, tartósságot és karcállóságot kínálnak. Ezenkívül a speciális színek, például az infravörös tükör, további szemvédelemként elnyelik a káros infravörös hullámokat.

POLARIZED
POLARIZED

POLARIZED

A polarizáció csökkenti a tükröződést a tisztább látás érdekében, és csökkenti a szem fáradtságát.

POLARIZÁLT LENCSÉK: Olyan szűrőt tartalmaznak, amely polarizálja a fényt, blokkolja a fényvisszaverődést és megakadályozza a tükröződést.

NAGY KONTRASZTÚ POLARIZÁLT LENCSÉK: A keverékben lévő speciális festékkel ellátott szűrők, amelyek blokkolják a színek közötti átfedési területeket. Nagyobb kontrasztot biztosít a színek között és következésképpen nagyobb képfelbontást.

POLARIZÁLT TÜKRÖS LENCSÉK: A tükrös és a polarizált lencséket kombinálva blokkolja a vakító fényt és így biztosítja a kényelmes látást.

FOTOKRÓM LENCSÉK
FOTOKRÓM LENCSÉK

FOTOKRÓM LENCSÉK

Automatikusan alkalmazkodik a nap UV-sugaraihoz, lehetővé téve, hogy tisztán láss, és megadja a szemednek a szükséges védelmet.


Összpontosíts a teljesítményre

A teljesítményre való összpontosítás a fejed beállításáról szól. A sportolóink egyszerűen keményebbek a többieknél, szilárdan felkészültek arra, hogy harcoljanak és teljes mértékben kihozzák magukból a bennük rejlő lehetőségeket. Minden harc mögött a győzelmet látják. De a győzelem eléréséhez összpontosítani kell. Az Under Armour szemüvegek az egyetlen olyan márka, amely a sportolóknak a maximális teljesítmény eléréséhez szükséges tiszta látást biztosítja.