Dárkové karty

Ajándékkártya

1. Általános

Ezek az ÁSZF-k az Under Armour ajándékkártyáira vonatkoznak, amelyeket az Under Armour www.underarmour.hu webáruházban vásároltak meg. Az ajándékkártya kibocsátója az  USRetail CZ s.r.o.

Az Under Armour ajándékkártya megvásárlásával elfogadod ezeket az ÁSZF-t. AZ  USRetail CZ s.r.o. fenntartja a jogot e feltételek figyelmeztetés nélküli módosítására vagy korlátozására. Az ÁSZF legfrissebb változata a www.underarmour.hu/darkove-karty oldalon található.

Az Under Armour ajándékkártya elektronikus változata pdf. formátumban van.
 

Az Under Armour ajándékkártyát azon ország www.underarmour.hu webáruházában használhatod fel, ahol megvásároltad. Az Under Armour ajándékkártyát a kiválasztott árucikkek teljes értékének vagy egy részének kifizetésére használhatod fel.

Ha az Under Armour ajándékkártyája nem fedezi teljes egészében az online rendelést, akkor más fizetési módot is használhatsz a vásárlás kifizetésére (fizetés utánvéttel, bankkártya).

Az ajándékkártyát csak egyszer lehet felhasználni. Ha a vásárolt áru értéke kevesebb, mint az ajándékkártya értéke, a különbözet nem kerül visszatérítésre.
 

2. A kártya aktiválása

Ha a kártya a www.underarmour.hu webáruházban van megvásárolva, akkor a kártya aktiválása a kártya kifizetésével történik. A kiállított számla az aktiválást igazoló iratként szolgál.
 

3. A kártya érvényessége

Az ajándékkártya az aktiválástól számított 6 hónapig érvényes. Az Under Armour ajándékkártya lejárta után az ügyfélnek nincs joga pénzbeli kifizetést kérni a kibocsátótól, még akkor sem, ha az ajándékkártyán lévő összeg nincs felhasználva.

4. Áru visszaküldés

Ha a vásárlást ajándékkártyával fizették ki, visszaküldés esetén a visszaküldés értékének megfelelő kedvezménykód van kiállítva. A kedvezménykód csak a webáruházban érvényes.

Az Under Armour ajándékkártyát nem lehet készpénzre átváltani.
 

5. Kamatok

A kártyán lévő összeg nem kamatozik.
 

6. Korlátozott felelősségvállalás

Az  USRetail CZ s.r.o. nem vállal felelősséget az aktivált Under Armour ajándékkártyáért, ha az később elvész, ellopják, deaktiválják vagy megsemmisül. Úgy kezelje az Under Armour ajándékkártyát, mint a készpénzt.

Az ajándékkártyát az adott tulajdonos használhatja Az ajándékkártya használatáért és biztonságos megőrzéséért kizárólag a birtokos felelős. Abban az esetben, ha a kártya elvész, ellopják vagy megsérül a kártya nem lesz kicserélve. A törvénytelen módon megszerzett kártyák érvénytelenek, és nem használhatók fel termékek vásárlására.
 

7. Ügyfélszolgálat

E-mail: info@uaretail.hu

Telefon: +420 910 920 846, Hétf. - Pént. 7.30 - 18.00
 

8. A vállalatra vonatkozó információk

 USRetail CZ s.r.o.  U Hvězdy 1451/4, Břevnov, 162 00 Prága 6

Cégjegyzékszám: 07195559

C 296392 iktatószámú, a prágai Városi Bíróságon nyilvántartott bejegyzés.